Privatkund

Kund: Privatkund

År: 2013

Beskrivning: Ny inredningslösning av lgh

Uppdrag: Totalrenovering ny planlösning/Konceptuell idé och Interiör design

Se fler kunduppdrag

I detta totaluppdrag så fick vi möjlighet att skapa helt nya förutsättningar. Vi rev ut allt gammalt inkl diverse väggar, och skapade en ny planlösning med ett nytt kontor som tidigare var en garderob. Vi integrerade all el i väggar och tog bort onödiga socklar och lister för att få ett behagligare och renare intryck. Lägenheten fick även ett nytt kök med passande egendesignade väggmaterial, samt en lyxig toalett med alla tänkbara funktioner. Vi platsbyggde specialdesignade förvaringar som på ett bra sätt smälte in i lägenhetens helhet. Lägenheten målades sedan i behagliga ton i tonkulörer, samt inredes i stil med lägenhet och i linje med kundens önskemål.

KONTAKT

INSTAGRAM

More details from @acastsweden new office in Stockholm. Stay tuned for final result🤩
Details from @acastsweden new office in Stockholm. Almost done✔️
Close up✨
One more - from Spotify’s office in Stockholm
Meeting room ✔️
Golden lounge group at Spotify’s office in London✨
Meeting room ✔️
Green and relaxed lounge group 🌱
Colorful & playful

FACEBOOK

KONTAKT