Privatkund

Kund: Privatkund

År: 2014

Beskrivning: Ny inredningslösning av privat bostad

Uppdrag: Konceptuell idé och Interiör design

Se fler kunduppdrag

Kunden önskade sig ett mysigare och varmare hem med en mera personlig känsla. Det kändes här viktigt att bevara 60-tals karaktären i detta vackra hus samt även att förstärka den på valda platser. Sällskapsytorna blev även effektivare och mer flexibla, och huset i sin helhet ett fick den karaktär och stil vi och kunden eftersträvade.

KONTAKT

INSTAGRAM

More details from @acastsweden new office in Stockholm. Stay tuned for final result🤩
Details from @acastsweden new office in Stockholm. Almost done✔️
Close up✨
One more - from Spotify’s office in Stockholm
Meeting room ✔️
Golden lounge group at Spotify’s office in London✨
Meeting room ✔️
Green and relaxed lounge group 🌱
Colorful & playful

FACEBOOK

KONTAKT