Private client

Client: Private client

Year: 2013

Description: New interior design of appartment

Assignment: Total renovation of new floor plan / Conceptual idea and Interior design

In this overall assignment we were given the opportunity to create completely new conditions. We tore everything old, including various walls, and created a new floor plan with a new office that used to be a closet. We integrated all electricity into the walls and removed unnecessary sockets and moldings for a more comfortable and cleaner impression. The apartment also got a new kitchen with suitable proprietary wall materials, as well as a luxurious toilet with all possible features. We built specially designed ceilings that sounded well into the apartment as a whole. The apartment was then painted in pleasant tone in tones, and furnished in style with the apartment and in line with the customer’s wishes.

CONTACT

INSTAGRAM

One more - from Spotify’s office in Stockholm
Meeting room ✔️
Golden lounge group at Spotify’s office in London✨
Meeting room ✔️
Green and relaxed lounge group 🌱
Colorful & playful
Storey levererade 2019 ett fantastiskt #kontor åt kredinor i Stockholm. Vår fantastiska designer Malin Berglund designade det hela på ett magiskt sätt 🙌🏻✨
Utifrån kundens historia och den svenska naturen i focus skapades denna superfina arbetsplats. Klicka för ljud!
#designoffice #inredningsdesign #office #design #skandinaviskdesign #natur #inredning 
#cooloffice 
www.storeyinterior.com
@malinberglund_design
Levererat uppdrag till nöjd kund! #inredningsdesign #interiordesign #officedesign #kontorsinredning #mötesplats #cooloffice #betonggolv #decor 
#stefangorgensen 
Storeyinterior.com
Levererat uppdrag till nöjd kund! #inredningsdesign #interiordesign #officedesign #kontorsinredning #mötesplats #cooloffice #betonggolv 
#stefangorgensen 
Storeyinterior.com

FACEBOOK

CONTACT