Private Client

Client: Privatkund

Year: 2014

Description: Ny inredningslösning av privat bostad

Assignment: Conceptual Idea and Interior Design

The customer wanted a more cozy and warmer home with a more personal feeling. It was important here to preserve the 60’s character in this beautiful house as well as to reinforce it in selected places. The social areas were also more efficient and more flexible, and the house as a whole got the character and style we and the customer sought.

CONTACT

INSTAGRAM

More details from @acastsweden new office in Stockholm. Stay tuned for final result🤩
Details from @acastsweden new office in Stockholm. Almost done✔️
Close up✨
One more - from Spotify’s office in Stockholm
Meeting room ✔️
Golden lounge group at Spotify’s office in London✨
Meeting room ✔️
Green and relaxed lounge group 🌱
Colorful & playful

FACEBOOK

CONTACT